start  consult  welke klacht bij welk dier  mijn achtergrond  contact 

 

bachremedies

bioresonantie

fytotherapie

homeopathie

reiki

tteam

biochemische zouten

aromatische olien

Biochemische zouten bij dieren

De behandeling bij dieren is in feite het specifiek toevoegen van de stof/stoffen ofwel het zout waar een tekort aan is in de cel. Deze prikkel zorgt er voor dat het dier in staat is om uit de voeding die zouten te onttrekken, die het nodig heeft. Hierdoor worden celfuncties weer hersteld.

 

Het totaal aan symptomen bij het dier wijst de weg naar het juiste middel. Naast het ziektebeeld is het ook zinvol om met de constitutie (erfelijke aanleg) van het dier rekening te houden.

Zo kan het komen, dat bij een zelfde ziekte bij verschillende dieren in beginsel verschillende biochemische middelen moeten worden genomen, of in het verloop van dezelfde ziekte van het dier, afhankelijk van het ziektebeeld, het middel meerdere malen moet worden veranderd.

 

Bij de behandeling van dieren kan één tablet verpulvert worden in een schone zilveren eetlepel, zo mogelijk met een kleinere zilveren theelepel. Bij voorkeur wordt het poeder op de tong gestrooid, of gemengd met gekookt water. Uit wetenschappelijke testen is bekend, dat de  mond- en tongslijmvliezen al een opnemende eigenschap hebben. Het opgeloste mineraalzout komt op deze wijze in de bloedbaan zonder de maag gepasseerd te hebben. Inname is het beste wanneer de maag niet helemaal gevuld is, d.w.z. een ½ uur voor of 1 uur na het eten.

 

Het kunnen afwachten en geduld zijn noodzakelijk. De beoogde prikkeling door het biochemische middel kan soms tot een aanvankelijke verslechtering leiden. Dan is proefondervindelijk het middel goed gekozen. 

 lees verder

 

 

 

 

 

 

 

 

                                         praktijk alternatieve geneeswijzen dieren   www.dierenwijzer.com   024-3223238