start  consult  welke klacht bij welk dier  mijn achtergrond  contact 

 

bachremedies

bioresonantie

fytotherapie

homeopathie

reiki

tteam

biochemische zouten

aromatische olien

Vervolg -waarom alternatieve geneeswijzen

De praktijk richt zich op het behandelen van (huis)dieren onder het motto:

"Alternatief als het kan, regulier als het moet".

De natuurgeneeskunde behandelt i.t.t. de reguliere niet alleen ziekte- symptomen, maar zoekt juist naar de oorzaak, want elk dier en elke klacht is uniek.

Alternatieve geneeswijzen bij dieren met chronische aandoeningen, zoals bijvoorbeeld huidaandoeningen of gedragsproblemen hebben in veel gevallen daarom een beter en vooral een meer blijvend effect dan de reguliere behandelingen.

Reguliere diergeneeskunde en natuurgeneeskunde staan wat hun opvattingen betreft vaak lijnrecht tegenover elkaar, maar kunnen elkaar prima aanvullen. Soms is het nodig om een klacht regulier te behandelen, waarbij de natuurgeneeskunde ondersteunend kan werken. Ook het omgekeerde kan het geval zijn

Als u er voor kiest om een reguliere diergeneeskundige behandeling te staken en in plaats daarvan kiest voor een alternatieve behandeling stel ik het op prijs wanneer u de behandelend dierenarts daarvan op de hoogte brengt.

In een aantal gevallen kan de Dierenwijzer een klacht van een dier niet genezen, in dergelijke gevallen kunt u er voor kiezen om terug te keren naar de reguliere dierenarts of om u, in samenwerking met de Dierenwijzer, te richten op het verbeteren van de kwaliteit van leven van het dier.    Terug

 

 

 

 

                                         praktijk alternatieve geneeswijzen dieren   www.dierenwijzer.com   024-3223238